Jornada de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna de Menorca

Jornada de portes obertes al Centre de Recuperació de Fauna de Menorca

Aquest diumenge dia 2 de juny Lithica i el GOB de Menorca han realitzat la jornada de portes obertes per a celebrar el dia mundial del medi ambient. Durant el dia les persones interessades han tingut l’oportunitat de visitar l’hospital d’animals que es troba emmarcat en un paratge únic i singular de Menorca, les Pedreres de s’Hostal, amb els seus diferents racons, jardins de planta autòctona i laberints.

El Centre de Recuperació de Fauna de Menorca atén un milenar d’animals cada any. Amb la visita a aquest hospital s’han pogut veure de prop les espècies d’animals que hi ingressen i conèixer la feina que es fa per a tornar-los a alliberar.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni entre el GOB Menorca i el Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (COFIB), i ajudes del Consell Insular a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, i els ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell.

És també fonamental l’ajuda de particulars i la gran dedicació de persones voluntàries que col·laboren en la multitud de tasques d’aquest hospital.