Medi Ambient treballa per eliminar flora i fauna invasores a les zones humides de les Illes Balears finançat amb l’ITS

Medi Ambient treballa per eliminar flora i fauna invasores a les zones humides de les Illes Balears finançat amb l’ITS

Aquest matí, a l’Albufera de Mallorca s’ha donat a conèixer el projecte que es du a terme en aquest espai natural protegit: «Prats nets d’invasores, control d’espècies invasores a zones humides de les Balears», un pla finançat per l’impost de turisme sostenible i executat pel Consorci per la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (COFIB) sota la direcció del Servei de Protecció d’Espècies de la Direcció General d’Espais Naturals i de la Biodiversitat.

El projecte té una durada de 24 mesos i es va iniciar el passat mes de gener. Les zones prioritàries on s’actuarà seran el Parc Natural de s’Albufera de Mallorca i el Parc Natural de s’Albufereta, el Parc Natural de s’Albufera des Grau de Menorca i el Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera. A les zones humides és on es troben els ecosistemes més valuosos, complexos i dinàmics, així també com fràgils i vulnerables davant la invasió d’espècies exòtiques invasores.

per a més informació: http://www.caib.es/pidip2front/jsp/ca/fitxa-convocatoria/strongmedi-ambient-treballa-per-eliminar-flora-i-fauna-invasores-a-les-zones-humides-de-les-illes-balears-financcedilat-amb-lrsquoitsstrong