Campanya de control d’ofidis introduïts a l’illa de Mallorca

Campanya de control d’ofidis introduïts a l’illa de Mallorca

Des de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, s’ha posat en marxa aquesta campanya de suport a particulars i entitats que requereixen l’assessorament i material necessari per eliminar exemplars d’ofidis introduïts a les seves propietats, terrenys, etc.

Un dels objectius principals d’aquest projecte és facilitar als particulars que ho sol·licitin la informació i material necessari per poder realitzar un control d’aquestes espècies mitjançant la seva captura.

Per a poder gaudir d’aquest servei, els particulars interessats l’han de sol·licitar al número de telèfon del COFIB, 971 144107, de dilluns a divendres feiners, de 08.30 h a 13.30 h, on se’ls explicarà com i quan podran disposar de la gàbia, la qual hauran de recollir a les dependències del COFIB-Fundació Natura Parc, a la carretera de Sineu, km 15,400, del municipi de Santa Eugènia. Durant l’entrega de les gàbies se’ls facilitarà la informació necessària per conèixer-ne l’ús, la col·locació i el manteniment.

Les trampes es poden adquirir o fabricar amb certa facilitat, poden consultar els plànols a https://www.caib.es/sites/proteccioespecies/ca/portada-46282/?campa=yes