Campanya de control d’ofidis introduïts a l’illa de Mallorca

Des de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, s’ha posat en marxa aquesta campanya de suport a particulars i entitats que requereixen l’assessorament i material necessari per eliminar exemplars d’ofidis introduïts a les seves propietats, terrenys, etc.

Un dels objectius principals d’aquest projecte és facilitar als particulars que ho sol·licitin la informació i material necessari per poder realitzar un control d’aquestes espècies mitjançant la seva captura.

Per a poder gaudir d’aquest servei, els particulars interessats l’han de sol·licitar al número de telèfon del COFIB, 971 144107, de dilluns a divendres feiners, de 08.30 h a 13.30 h, on se’ls explicarà com i quan podran disposar de la gàbia, la qual hauran de recollir a les dependències del COFIB-Fundació Natura Parc, a la carretera de Sineu, km 15,400, del municipi de Santa Eugènia. Durant l’entrega de les gàbies se’ls facilitarà la informació necessària per conèixer-ne l’ús, la col·locació i el manteniment.

Les trampes es poden adquirir o fabricar amb certa facilitat, poden consultar els plànols a https://www.caib.es/sites/proteccioespecies/ca/portada-46282/?campa=yes

Animal ferit o que necessita ajuda

Darrers post

Darrers projectes

Departaments

Centros de recuperación Islas Baleares

Contacta.
Nuestros centros de recuperación de fauna en cada isla.

Centro MALLORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Mallorca.

Centro IBIZA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Ibiza.

Fauna Marina

Departamento de conservación de fauna marina.

Centro MENORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Menorca.

Centro FORMENTERA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Formentera.