Departaments

- Banc de restes d'espècies insulars

El Banc de Restes d’Espècies Insulars (BREI), va ser creat en el 2010 amb l’objectiu de conservar restes biològiques d’interès per a la recerca i educació. Es tracta d’una col·lecció classificada i conservada de mostres de fauna silvestre i exòtica que es troba a la disposició de centres de recerca, docents, administració, etc. de manera gratuïta.

Els treballs que es realitzen en el BREI són: preparació, selecció, conservació i classificació de les espècies i/o mostres segons l’interès científic i de conservació.

 

Molts d’aquests treballs es duen a terme gràcies a la col·laboració de voluntaris i alumnes en pràctiques (estudis tècnics, facultat de veterinària, biologia…).

 

Actualment el BREI compta amb més de 2000 mostres processades i classificades de genètica, pell, plomes i ossos, algunes de les quals han estat enviades a diferents entitats i investigadors. Alguns dels estudis realitzats amb les mostres ja estan publicats i altres en procés de publicació. 

 

Per a l’ús del material del BREI és necessari complir amb la normativa i obtenir l’autorització específica. Per a sol·licitar més informació:  crmallorca@cofib.net

Treballem en diferents àrees dins del COFIB.