El COFIB participa en el XVII Congreso Luso-Español de herpetología i XXI congreso español de herpetología celebrat a Eivissa

Sota el tema de les Invasions biològiques en Illes la setmana passada es va celebrar a Santa Eulària des Riu a Eivissa el XVII Congreso Luso-Español de herpetología i XXI congreso español de herpetología. El COFIB va presentar tres comunicacions en format pòster i una oral. En totes elles es mostra la feina que el Consorci per a la recuperació de la fauna dels Illes Balears du a terme per a la conservació d’espècies silvestres com les tortugues de terra en el CRFS COFIB Mallorca, les tortugues marines en el Departament de fauna marina del COFIB com la gestió d’espècies introduïdes i invasores d’oficis  per part del departament de Sanitat i Control de Fauna del COFIB.

És important la participació i posada en comú dels resultats obtinguts per part dels tècnics del COFIB durant anys amb la comunitat científica per a així millorar i comparar els protocols i tècniques utilitzades. 

Durant les jornades s’ha participat en diferents sessions i reunions científiques molt productives.

Animal ferit o que necessita ajuda

Darrers post

Darrers projectes

Departaments

Centros de recuperación Islas Baleares

Contacta.
Nuestros centros de recuperación de fauna en cada isla.

Centro MALLORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Mallorca.

Centro IBIZA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Ibiza.

Fauna Marina

Departamento de conservación de fauna marina.

Centro MENORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Menorca.

Centro FORMENTERA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Formentera.