Vols ser voluntari per a la vigilància del niu de tortuga marina de Cala Millor?

El COFIB busca persones que vulguin participar voluntàriament en la vigilància de naixements del niu de Cala Millor, on una tortuga marina (Caretta caretta) va posar 82 ous el passat 7 de juliol.

Tal i com s’ha fet al niu de Can Pere Antoni, del 7 de juny, es crearà un equip de persones voluntàries que vulguin participar als torns de vigilància en l’època estimada de naixements, per tal de detectar els primers nounats emergents.

Tasques a realitzar:

L’equip de persones voluntàries haurà de realitzar torns de matí, tarda i nit per cobrir la vigilància del niu les 24h del dia.

Durant els torns s’haurà de seguir el protocol per estar pendent del naixement dels nounats i actuar de manera adequada en el moment que neixin, així com també caldrà atendre a les persones que s’acostin amb preguntes sobre el niu.

Les dates a cobrir entre tot l’equip son del 28 d’agost al 15 de setembre, aproximadament, i no cal que totes les persones participin durant els dues setmanes senceres.

T’agradaria participar?

Les persones interessades han d’escriure un correu amb el nom i llinatges, telèfon i correu de contacte a tortugues.cofib@gmail.com abans del 17 d’agost.

Condicions per a participar:

  • Cal ser major de 18 anys
  • És obligatori assistir a la sessió de formació del dia 21 d’agost a la Biblioteca de Sa Coma (hi ha opció de matí a les 12:30h i opció de tarda a les 17h).
  • Es valorarà la disponibilitat per cobrir com a mínim 5 torns de vigilància.
  • No cal experiència ni formació prèvia.

 

Les persones voluntàries estaran cobertes per una assegurança de voluntariat i rebran una samarreta identificativa de persona voluntària.

Animal ferit o que necessita ajuda

Darrers post

Darrers projectes

Departaments

Centros de recuperación Islas Baleares

Contacta.
Nuestros centros de recuperación de fauna en cada isla.

Centro MALLORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Mallorca.

Centro IBIZA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Ibiza.

Fauna Marina

Departamento de conservación de fauna marina.

Centro MENORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Menorca.

Centro FORMENTERA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Formentera.