Xerrada educativa

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Sant Agustí del municipi de Sant Josep d’Eivissa que estan cursant l’optativa de Cultura científica han pogut gaudir d’una xerrada amb el nostre veterinari Víctor Colomar Costa.

Damunt la taula una de les gàbies que serveixen per capturar les serps. En el marc d’un mètode científic, aquests joves estudien sobre la proliferació de serps a les illes. A través d’una sèrie d’activitats d’investigació que van, des de conèixer com i de quina manera s’han introduït les serps a les illes, quines espècies es troben, quines són les mesures preses per l’administració per conèixer la seva biologia i fisiologia, etc.

Colomar els va explicar que les feines que s’estan realitzant depenen d’un equip interdisciplinari i amb persones i especialistes molt diversos. Tots ells investigant i treballant per poder conèixer i controlar la proliferació de serps, des de fusters, agents de medi ambient, veterinaris, investigadors, etc.

Aquests alumnes estan començant a definir quin serà el seu futur i quines són les seves futures línies d’estudi. Amb les explicacions d’en Víctor van poder valorar que en un projecte tan important com el que va explicar, la feina depèn d’una àmplia varietat de professionals de branques molt diferents.

 

https://www.facebook.com/1633708383575879/photos/a.1640616236218427/2307602446186466/?type=3&theater

Animal ferit o que necessita ajuda

Darrers post

Darrers projectes

Departaments

Centros de recuperación Islas Baleares

Contacta.
Nuestros centros de recuperación de fauna en cada isla.

Centro MALLORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Mallorca.

Centro IBIZA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Ibiza.

Fauna Marina

Departamento de conservación de fauna marina.

Centro MENORCA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Menorca.

Centro FORMENTERA

Centro de recuperación de fauna del COFIB en Formentera.